Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

Installatie Pro staat 24/7 voor u klaar! Heeft u direct een installatiebedrijf nodig? Neem contact op. Snel, vakkundig en scherp geprijsd!

Installatiebedrijf Capelle aan den IJssel

Bent u op zoek naar een gerenommeerd installatiebedrijf in Capelle aan den IJssel? Dan is Installatie Pro het bedrijf dat u zoekt! Onze vakbekwame medewerkers kunnen u helpen bij verschillende klussen, zoals de installatie van vloerverwarming, een onderhoudsbeurt aan de CV ketel of renovatie van de badkamer. Wij leveren diensten 24/7 en zijn daarom altijd bereikbaar via het contactformulier. Wij verstrekken u graag informatie over de mogelijkheden en sturen bij spoed meteen een installateur naar u toe!
 

Werkzaamheden

Installatie Pro in Capelle aan den IJssel is een allround installatiebedrijf. De installateurs kunnen dus worden ingezet voor uiteenlopende werkzaamheden bij u thuis. Denk bijvoorbeeld aan het verhelpen van een defect in uw airco of het vervangen van een wastafel. Voor elke klus hebben wij de juiste persoon. Hieronder ziet een overzicht van onze diensten:

  • Installatie van CV ketel
  • Installatie en onderhoud van airconditioning
  • Aanleggen van vloerverwarming
  • Klimaatbeheersing
  • Installeren van sanitaire voorzieningen
  • Installatie en renovatie van badkamer

 

Goede service, ruime ervaring

Wij willen altijd kwaliteit kunnen leveren, daarom selecteren we onze medewerkers zorgvuldig. Iedere installateur heeft een relevante opleiding afgerond en in de loop der jaren ervaring opgedaan binnen een vakgebied. Zo kunnen onze professionals niet alleen hun werkzaamheden perfect uitvoeren, maar voorzien zij u ook van het juiste advies. We hebben ondervonden dat onze klanten dit zeer op prijs stellen. Dat vinden we bij Installatie Pro heel belangrijk!
 

Contact

Wilt u meer weten over de scherpe tarieven die we hanteren in Capelle aan den IJssel? Vul het contactformulier in om een prijsaanvraag te doen. We voorzien u gratis en geheel vrijblijvend van een offerte op maat die u op uw gemak kunt bekijken. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt, kunt u altijd met ons telefonisch contact opnemen. Onze medewerkers geven graag antwoord op uw vragen.

Als u op zoek bent naar een vakman voor klimaatbeheersing, bent u bij Installatie Pro in Capelle aan den IJssel aan het juiste adres. De professionals kunnen u helpen bij de installatie een airconditioningsysteem, maar zijn ook beschikbaar voor onderhoud. Een defect wordt snel verholpen!
Bij comfortabel wonen hoort een aangename temperatuur. Installatie Pro in Capelle aan den IJssel heeft de beste installateurs in huis om uw CV ketel te installeren. Ook voor een onderhoudsbeurt kunt u bij ons terecht. Zo geniet u langer van uw verwarming.
Vloerverwarming voelt niet alleen aangenaam, het is ook nog eens een duurzame manier van uw huis verwarmen. De vakmannen van Installatie Pro in Capelle aan den IJssel kunnen vloerverwarming bij u installeren. Koude voeten zijn verleden tijd!