Airconditioning

Met airconditioning is het mogelijk om binnen de lucht te reguleren. Zo is het mogelijk om de temperatuur te regelen: een airco kan zowel verwarmen als verkoelen. Hierdoor heeft u altijd te gewenste temperatuur te pakken. Daarnaast wordt het gezuiverd en de vochtigheidsgraad op peil gehouden.

Waarom airconditioning?

Voor optimaal wooncomfort wilt u natuurlijk genieten van de gewenste temperatuur. Een verwarmingssysteem zorgt voor verwarming van uw huis, maar een airco gaat nog een stapje verder. Wanneer de binnentemperatuur hoog is, kan de airconditioning zorgen voor verkoeling. Bovendien is dit een goed systeem voor panden waar de ramen niet open kunnen voor frisse lucht. Doordat de airco de lucht zuivert en de vochtigheid op peil brengt, bent u van schone lucht verzekerd. Wij maken gebruik van aircosystemen uit het assortiment van Putman Koeltechniek. Erkende airco merken tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Energiezuinig

Airconditioning systemen zijn tegenwoordig ook energiezuinig. Dit is wel zo prettig met de algemeen stijgende energiekosten. Airconditioning die op warmtepompen is gebaseerd is vooral zuinig. De ruimtes zijn met het besturingssysteem afzonderlijk te bedienen en bovendien zorgen de aanwezigheidssensoren ervoor dat de airco niet volop aan staat als er niemand thuis is.

Meer informatie?

Overweegt u installatie van een airco systeem en wilt u hier meer informatie over? Kijk eens op deze handige kennisbank met artikelen over airco. Vraag dan informatie op via het contactformulier. Vul zo specifiek mogelijk uw wensen qua airco in zodat wij u het best kunnen voorlichten.