Loodgieterswerk

Als u op zoek bent naar een loodgieter voor werkzaamheden in en om uw pand, zoek dan niet verder. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen bij uiteenlopende klussen. Onze ervaren loodgieters zijn stuk voor stuk professionals met de juiste diploma´s en jarenlange ervaring. Zo kunnen wij u verzekeren van kwaliteitsservice.

Diensten

Iedere loodgieter heeft veel kennis binnen zijn vakgebied en kan worden ingezet voor verschillende werkzaamheden. Wij leveren de volgende diensten:

  • installatie, reparatie en onderhoud van CV-ketel
  • installatie, reparatie en renovatie van sanitaire voorzieningen
  • gasinstallaties
  • waterinstallaties

CV-ketel

Om te genieten van een aangename temperatuur in huis, is een goedwerkende CV-ketel van groot belang. Laat deze daarom installeren door een loodgieter. Om ervoor te zorgen dat uw CV-ketel langer meegaat, is het noodzakelijk om zo nu en dan een loodgieter in te schakelen voor een onderhoudsbeurt aan uw CV. Er wordt gecontroleerd of er overspanning is op de ketel en of er geen schadelijke gassen vrijkomen. Bovendien zorgt een goed onderhouden CV voor een lagere energierekening.

Sanitaire voorzieningen

Wilt u een nieuwe wastafel laten plaatsen? Schakel dan de hulp in van een ervaren loodgieter. U kunt ons bereiken via het contactformulier. Ook voor renovatie van uw badkamer of een reparatie kunt u bij ons terecht. Zo geniet u van optimaal werkende sanitaire voorzieningen.