Installatie Boskoop
Direct een installateur aan de lijn? Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft!

Installatiebedrijf Boskoop

Bent u op zoek naar een vakkundige installateur in Boskoop? Dan bent bij Installatie Pro aan het juiste adres! Onze specialisten schieten u graag te hulp bij installatiewerkzaamheden in en om het huis. U kan ons onder andere inschakelen voor de installatie van uw CV ketel, riolering en sanitair. Maar ook voor een spoedopdracht kan u bij ons terecht: we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze medewerkers staan u graag te woord!
 

Klanttevredenheid staat centraal

Bij Installatie Pro hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Om u tevreden te stellen, zorgen wij voor de beste installateurs. Onze vakmannen hebben allemaal een diploma op zak en al jaren ervaring in hun vakgebied. Zo zijn wij ervan verzekerd dat u de beste service krijgt. Niet alleen voeren onze werknemers de installatiewerkzaamheden perfect uit, zij kunnen u ook voorzien van deskundig advies.
 

Installatie, onderhoud en service

Installatiebedrijf Installatie Pro in Boskoop is een veelzijdig specialist die u kunt benaderen voor uiteenlopende installatiewerkzaamheden. De installateurs waar we mee samenwerken zijn goed in hun vak en kunnen worden ingezet voor installatie, reparatie, renovatie en onderhoud. Hieronder ziet u een overzicht van de diensten van ons allround installatiebedrijf:

  • Badkamer installeren en renoveren
  • Sanitair
  • Klimaatbeheersing
  • Airconditioning
  • Installatie en onderhoud van CV ketel
  • Vloerverwarming
  • Zonnepanelen installatie

 

Een offerte aanvragen

Wanneer u voor ons een klus heeft in Boskoop en u wilt weten welke tarieven daarbij horen, neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in en de prijsaanvraag komt bij ons terecht. Wij sturen u daarna vrijblijvend een offerte. Hieraan zijn geen kosten verbonden. De medewerkers van Installatie Pro verlenen goede service!

Installatie Pro heeft de beste installateurs in Boskoop. Wanneer u een vakman nodig heeft voor de renovatie van uw badkamer, bent u bij ons aan het juiste adres. Is er haast bij omdat u een lekkage in huis heeft? Dan sturen wij direct een reparateur naar u toe.
Om comfortabel te kunnen wonen, is het belangrijk dat de temperatuur in huis aangenaam is. De installateurs van Installatie Pro hebben jarenlange ervaring met de installatie van CV ketels. Ook voor reparaties en onderhoudsbeurten kunt u bij ons terecht!
Overweegt u zonnepanelen te laten installeren? Dan is dit het juiste moment. Vele gemeenten in Boskoop geven subsidie op aanschaf van zonnepanelen. Vraag uw installatiebedrijf of u hiervoor in aanmerking komt.